Flip Stehouwer

De kosten.

Het eerste voorschrift vraagt een analyse van ongeveer 1 uur en 20 minuten om precies het juiste middel te vinden bij de klacht. Dit kan worden verdeelt over 2 bezoeken.

De kosten daarvan zijn 2 x €79,- euro. Het vervolgconsult duurt gemiddeld een 40 minuten en kost 79,00, - euro. Een telefonisch consult een recept aanvragen en een overleg per mail is gratis.

Prijswijzigingen voorbehouden

 

Prijswijzigingen voorbehouden

 

Wijze van betaling.

Het is gebruikelijk in de praktijk dat u contant afrekent, het is helaas niet mogelijk om te pinnen. In overleg is betaling via een rekening mogelijk.

 

Hoe wordt een behandeling vergoed in het zorgstelsel?

De vergoedingen voor homeopathie vallen in de aanvullende verzekeringen en zijn afhankelijk van het door u gekozen pakket bij uw basisverzekering. U kunt bij uw zorgverzekering nakijken hoe uw verzekering onze kosten dekt.

Op ZorgWijzer staat we een overzichtspagina met vergoedingen voor homeopathie per zorgverzekeraar. Bekijk de pagina hier.

 

Verwijzing door huisarts

Een verwijzing door de huisarts is niet nodig om de kosten vergoed te krijgen.

 

VHAN en NAAV

Zelf ben ik lid van de VHAN, de homeopathische artsen vereniging. Alle artsen van de AVIG-afdeling homeopathie.(voormalig VHAN) Soms is dit nodig om voor vergoeding door bepaalde verzekeringen in aanmerking te komen. Voor uitgebreide informatie over de AVIG ( VHAN), met haar vele kwaliteitseisen waaraan haar leden moeten voldoen, kunt u kijken op www.AVIG.nl (www.VHAN.nl) Het verschil met "De vereniging van klassiek homeopaten" is dat deze laatste niet uit (universitair opgeleidde) artsen bestaat. Vroeger ben ik 10 jaar gewoon huisarts geweest en nu ben ik al weer 21 jaar homeopathisch arts, overigens met veel plezier!!

Welkom.

Soorten klachten.

Homeopathie.

Eerste consult.

Vervolg consult.

Contactgegevens.

De medicijnen.

De kosten.

Eigen huisarts.

Nieuwsbrief.

Wetenschap.

Blog.

Share |
Omdat uw gezondheid belangrijk is

Praktijk voor homeopathie van Ph. Stehouwer arts.

Wilhelminalaan 66

2405 EE Alphen aan den Rijn

Telefoon nummer: 0172-493232